Velkommen

 

masst rådgivning as

Høgåsveien 2L

1352 Kolsås


+47 98 25 78 80


harald@masst.no 


NO: 998 174 708 MVA

masst rådgivning as er et konsulentselskap som hjelper sine kunder å hente ut kraften og mulighetene som gjemmer seg i virksomhetens ustrukturerte informasjon.


Virksomhetskritisk mail, dokumenter og andre informasjonsbærere blir ikke sjelden gjemt, glemt og begravet i ulike dokumentlagre rundt om i virksomheten. Muligheten til å dokumentere viktige hendelser, eller å forutse problemer og kriser, blir kraftig svekket. Innovasjon blir vanskelig når kunnskap ikke deles.


Informasjonsledelse / Information Management handler om å planlegge og styre samspillet mellom IT, organisasjon og informasjonsressurser på så vel strategisk som taktisk og operativt nivå. Det er først når en gjennomtenkt plan faktisk blir iverksatt man kan ha forhåpninger om å hente ut potensialet i informasjonsressursene virksomhetene sitter på.


masst rådgivning as har solid og veldokumentert erfaring og kompetanse på områdene som må spille sammen for å utnytte og styrke kunnskapen og innovasjonskraften som ligger latent i mange virksomheter. Gjennom velprøvde metoder og et solid teoretisk fundament bygger vi opp kundens evne til å planlegge, styre og utvikle effektive systemer for kunnskapsforvaltning.